Ingrediënten

  1 zak tagliatelle
  3 courgettes
  2 teentjes knoflook
  3 eetlepels olijfolie
  1 bekertje slankroom (200 ml)
  50 ml droge witte wijn
  1 eetlepel ma?zena
  300 g gerookte zalmfilet (plakjes)

Bereidingswijze

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en fijnraspen. Knoflook pellen en fijnsnipperen. Olie in wok verhitten en courgette en knoflook 1 min. roerbakken. Slankroom toevoegen en aan de kook brengen. Ma?zena losroeren in witte wijn. Al roerend bij room schenken. Als saus (licht)gebonden is, vuur lager zetten. Saus op smaak brengen met zout en peper. Zalm in 4 porties verdelen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Saus en zalm erop scheppen.

Lekker met tomatensalade.