Ingrediënten
1 gemarineerde kipfilet kerrie (ca. 125 gram)
15 gram boter
1 naanbrood (pak a 2 stuks. Pataks)
1 tomaat
4 plakjes ontbijtspek
4 eetlepels knoflooksaus
1/2 zakje gemengde rocket slamelange (75 gram)
Bereidingswijze
Voor 2 personen.
Kipfilet in dunne plakken snijden. In koekenpan boter verhitten en kip in 2 a 3 minuten bruin en gaar bakken. Kip uit pan nemen en ontbijtspek in bakvet van kipfilet in ca. 2 minuten krokant bakken. In broodrooster naanbrood roosteren. Tomaat wassen en in plakjes snijden.
Naan overlangs halveren en met knoflooksaus bestrijken. Onderste broodhelft beleggen met sla, plakjes kipfilet, plakjes tomaat en ontbijtspek. Afdekken met de andere broodhelft. Rest van de salade met wat knoflooksaus erbij serveren.
Recente reacties