Ingrediënten

  300 gram rundergehakt
  1 blik tomatenblokjes (netto 400 gram)
  2 theelepels Italiaanse kruiden
  2 theelepels pikante paprikapoeder
  1 groene paprika
  1 ui
  100 gram chorizo
  300 gram spaghetti
  zout en peper
  50 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
In hapjespan gehakt al omscheppend in ca. 5 minuten rul bakken. Intussen chorizo in dunne reepjes snijden, aan gehakt toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden. Ui, paprika en paparikapoeder aan gehakt toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Italiaanse kruiden en tomatenblokjes met vocht erdoor roeren. Nog ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Spaghetti koken, afgieten en op vier borden scheppen. Saus op smaak brengen met zout en peper en over de spaghetti verdelen. Parmezaanse kaas erbij serveren.