Ingrediënten
400 gram spaghetti
3 eetlepels groene pesto
50 gram zwarte olijven zonder pit
500 gram tomaten
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel gedroogde oregano
1 blikje ansjovisfilets
2 bolletjes mozzarella (a 125 gram)
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Oven voorverwarmen op 200 graden. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in een ingevette ovenschaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijver erover verdelen.
Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.
Recente reacties