Ingrediënten

  1 eetlepel olie
  1 varkensschnitzel , in reepjes
  1 rode paprika , in reepjes
  200 gram pasta
  1 zak krulslamelange (100 g)
  1 bakje stoofpeertjes (vers, 400 g
  1 zakje vinaigrette (honing-appel, 70 ml)
  150 g gormas (kaasmix van gorgonzola en mascarpone), in blokjes

Bereidingswijze

Voor 2 personen

In koekenpan olie verhitten en varkensvlees en paprika 8 min. al omscheppend bakken.
Pasta in 6-8 min. beetgaar koken. In kom sla mengen met peertjes en dressing. Gormasblokjes door vlees scheppen en laten smelten. Saus op smaak brengen met zout en peper en eventueel iets verdunnen met pastakookvocht. Pasta afgieten en terugdoen in pan. Saus erdoor mengen, nog even goed doorwarmen. Pasta over twee borden verdelen. Salade apart erbij serveren.