Ingrediënten

  500 gram tagliatelle
  4 stukken ossenhaas
  1 courgette, in stukjes
  75 gram rucola
  100 gram grano padano, geraspt
  4 eetlepels olijfolie
  2 eetlepels boter

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Kook de tagliatelle gaar. Verhit de boter met de olie in een koekenpan. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 minuut, draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat het even met aluminiumfolie bedekt rusten.
Bak intussen al omscheppend 2-3 minuten de courgette in het overgebleven bakvet, breng op smaak met zout en peper. Roer de laatste minuut de rucola erdoor en bak even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snij het vlees in plakjes en bestrooi het met zout en peper naar smaak. Verdeel de past over vier borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.