Ingrediënten

  125 gram boter
  200 gram volkorenbiscuits
  75 gram gele basterdsuiker
  rasp van 1 citroen
  2 eetlepels bloem
  200 gram gemalen kokos
  300 ml gecondenseerde gezoete melk (blikje)
  sap van 1 citroen
  125 gram bosbessen

Bereidingswijze

Voor ca. 12 stuks.
Extra benodigdheden: rechthoekige of vierkante vorm (ca 20 x 20 cm), bakpapier.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter. Maal de koekjes fijn en een keukenmachine. Meng koekjes, boter, suiker, citroenrasp en bloem. Druk stevig aan in een met bakpapier bekleedde vorm. Zet 10 minuten in de oven. Meng dan de kokos met de melk en het citroensap en bestrijk hiermee direct de koekjesbodem. Verdeel de bosbessen erover, druk aan en zet nog 15-20 minuten terug in de oven. Laat afkoelen en snij in vierkantjes.