Ingrediënten

  ongeveer 400 gram spaghetti
  100 gram rauwe ham
  1 ui
  2 eetlepels olie
  350 gram kalfsschnitzel
  1 bosje peterselie
  3 dl vleesbouillon
  4 eetlepels zoete witte wijn
  peper en zout
  1 eetlepel bloem
  1 eetlepel boter
  kaneel
  nootmuskaat

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Kook de spaghetti. Snij de ham in dobbelsteentjes. Pel de ui en hak deze fijn. Verhit de olie in een braadpan en fruit de hamblokjes en de ui even in de olie. Snij het kalfsvlees in fijne reepjes, hak de peterselie fijn en voeg beide bij de ham en de ui.
Roerbak alles even op middelhoog vuur. Giet er de vleesbouillon en de wijn bij. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 a 15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen.
Kneed de zachte boter door de bloem en roer de massa in vlokjes door de saus tot deze bindt. Breng op smaak met wat kaneel en vergeraspte nootmuskaat.