Ingrediënten

  4 harde broodjes
  evt. 100 gram gorgonzola
  2 theelepels worcestersaus
  2 eetlepels oregano, fijngehakt
  3 eetlepels bladpeterselie, fijngehakt
  2 eetlepels ketchup
  1 beschuitje, verkruimeld
  100 gram parmezaanse kaas, geraspt
  400 gram rundergehakt
  4 eetlepels pesto
  2 a 3 roma-tomaten, in plakjes
  50 gram gemengde sla
  1 rode ui, in ringen

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Meng gehakt met parmezaanse kaas, beschuit, ketchup, peterselie, oregano en worcestersaus. Vorm er stevige ovale hamburgers van. Bak de hamburgers in de koekenpan (ca 5 minuten per kant). Laat evt. op elke hamburger een plakje gorgonzola smelten. Halveer de broodjes, bestrijk beide helften met pesto en beleg met sla. Schep een cheesburger op elk broodje, leg er wat tomaat en uienringen op en serveer.