Artisjokbodems met geitenkaassalade

Ingrediënten

  zout en peper
  1 zakje veldsla
  4 artisjokbodems (blik)
  3 gedroogde tomaatjes in olie
  1 eetlepel citroensap
  1 takje basilicum
  2 bosuitjes
  6 zwarte olijven zonder pit
  1 pakje zachte geitenkaas
  4 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Tomaten in piepkleine stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Geitenkaas in blokjes snijden. In kom kaas, tomaat, olijven, bosui, basilicum en 1 eetlepel olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper.
In andere kom citroensap met rest van de olie tot een dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Artisjokbodems in een zeef laten uitlekken.
Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokbodems in midden erop zetten en rijkelijk vullen met geitenkaassalade. Dressing over de gevulde artisjokbodem en veldsla sprenkelen.