Ingrediënten

  115 gram dunne rijstnoedels
  115 gram runderlende
  olijfolie
  1 theelepel gemalen komijn
  zeezout
  1/2 rode ui, in dunne ringen
  3 cm verse gemberwortel, geschild, in dunne plakjes
  1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in dunne ringetjes
  handjevol shii-take en oesterzwammen, in stukken gescheurd
  200 ml kippenbouillon
  1 paksoi, in de lengte in vieren gesneden

Bereidingswijze

Voor 1 persoon.
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wrijf intussen het rundvlees in met olijfolie, komijn en een snufje zout. Leg het vlees in een heel hete koekenpan en schroei het aan alle kanten. Doe er de ui, gember en chilipeper bij en laat die een paar minuten meebakken, doe dan de paddestoelen, de bouillon en de paksoi erbij. Laat de noedels uitlekken en doe ook die in de pan. Roer en proef of er nog zout of peper bij moet.
Snij het vlees in plakken.
Schep de noedels en de paksoi in een grote kom, leg er de plakken vlees op en giet er de bouillon uit de pan over.