Ingrediënten

  1/2 zakje koriander (a 15 gram)
  200 gram peultjes
  200 gram biefstuk
  1 stengel sereh (citroengras)
  1/2 limoen
  1 eetlepel vissaus
  1/2 eetlepel vloeibare honing
  2 eetlepels olie
  1/2 theelepel zout

Bereidingswijze

Voor 2 personen.
Peultjes schoonmaken en wassen. Biefstuk in dunne reepjes snijden. Buitenste schil van sereh halen en stengel in hele dunne ringetjes snijden. Limoen uitpersen.
In pan kokend water peultjes ca. 2 minuten koken en afgieten. In kommetje 1 eetlepel limoensap, vissaus, honing en 1 eetlepel olie tot dressing kloppen. Korianderblaadjes van steeltjes halen en iets fijnhakken. In wok rest van de olie verhitten. Biefstukreepjes op hoog vuur al omscheppend bruinbakken. Zout en 1 eetlepel sereh toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Peultjes toevoegen en al omscheppend mee verwarmen. Overdoen in een schaal. Dressing eroverheen sprenkelen en bestrooien met koriander.
Serveren met jasmijnrijst of naan (indiaas brood).