Ingrediënten
225 gram tomaten uit blik
1 1/2 eetlepel gemalen komijn
1 theelepel zeezout
225 gram mager rundergehakt
1 theelepel cacaopoeder
2 groene spaanse pepers of jalapenopepers
2 teentjes knoflook, grof gehakt
1 eetlepel maisolie
1 eetlepel olijfolie
1 rode paprika in ringen
1 rijpe avocado in reepjes
1-2 eetlepels verkruimelde feta
1/2 bosje koriander
zure room naar smaak
4 zachte tarwetortilla
Bereidingswijze
Voor 2 personen.
Bestrijk de paprikaringen met olijfolie en blaker ze tot ze roodzwart gestreept zijn in een grillpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak knoflook, pepers, cacao, gehakt, zout en komijn er kort op halfhoog vuur.
Rul het gehakt erdoor tot het bruin is. Schep de tomaten erdoor en laat de saus 15 minuten zacht koken.
Verwarm de tortilla’s. Schep het gehakt op het midden van de tortilla’s en garneer met de paprika, avocado, room, feta en koriander. Rol ze op en serveer ze direct.
Recente reacties