Ingrediënten

  1/2 gele paprika, in blokjes
  ongeveer 15 gram verse bieslook, fijngeknipt
  100 gram verse roomkaas naturel
  4 kalfsschnitzels
  4 plakjes rauwe ham
  50 gram boter
  1 eetlepel tomatenketchup
  1 eetlepel koffieroom

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Benodigdheden: cocktailprikkers. Paprika en bieslook door de roomkaas mengen. Kalfsschnitzels uitspreiden, ham erop leggen en bestrijken met roomkaasmengsel. Schnitzels bestrooien met zout en peper, oprollen en vastzetten met de cocktailprikkers. In koeken pan boter verhitten. Kalfsrolletjes in 10 minuten rondom gaar en bruin bakken. Uit de pan nemen en warm houden. Tomatenketchup, koffieroom en 100 ml water door bakvet roeren. Aanbaksels losroeren en jus 2 minuten laten doorkoken. Jus overdoen in een kom en bij de rolletjes serveren.