Ingrediënten
1/2 gele paprika, in blokjes
ongeveer 15 gram verse bieslook, fijngeknipt
100 gram verse roomkaas naturel
4 kalfsschnitzels
4 plakjes rauwe ham
50 gram boter
1 eetlepel tomatenketchup
1 eetlepel koffieroom
Bereidingswijze
Voor 4 personen. Benodigdheden: cocktailprikkers. Paprika en bieslook door de roomkaas mengen. Kalfsschnitzels uitspreiden, ham erop leggen en bestrijken met roomkaasmengsel. Schnitzels bestrooien met zout en peper, oprollen en vastzetten met de cocktailprikkers. In koeken pan boter verhitten. Kalfsrolletjes in 10 minuten rondom gaar en bruin bakken. Uit de pan nemen en warm houden. Tomatenketchup, koffieroom en 100 ml water door bakvet roeren. Aanbaksels losroeren en jus 2 minuten laten doorkoken. Jus overdoen in een kom en bij de rolletjes serveren.
Recente reacties