Ingrediënten

  75 gram Castello Blue
  5 takjes selderij
  3 eetlepels allesbinder
  2 dl. droge witte wijn
  1 theelepel kruidenbouillonpoeder
  1 bosuitje
  2 worteltjes
  1 kleine groene paprika
  1 theelepel tijm
  zout en peper
  1 bakje kastanjechampignons (250 gram)
  50 gram gezouten cashewnoten

Bereidingswijze

Voor 4 personen.

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Noten heel fijnhakken en bosuitje in dunne ringen snijden. 1/3 deel van de paprika fijnhakken, de rest van de paprika in flinterdunne reepjes snijden voor de garnering. Worteltjes schoonmaken en in de lengte in dunne reepjes snijden. Champignons schoonvegen, de steeltjes voorzichtig uit de hoedjes draaien en fijnhakken.

In een kom de champignonsteeltjes, paprika, noten, bosui, tijm, zout en peper doorelkaar mengen. Champignonhoedjes met mengsel vullen.

4 eetlepels water en bouillonpoeder in ovenschaal door elkaar roeren en champignons erin zetten. In het midden van de oven de champignons in ca. 20 minuten gaarstoven.

Intussen in een kopje selderij fijnknippen. Kaas verkruimelen. In steelpan wijn en kaas al roerend zachtjes aan de kook brengen. Mengen met de allesbinder.

Kaassaus in het midden over de borden verdelen. Champignons uit de overn in de saus zetten. Selderij erover strooien. Wortel- en paprikareepjes rond de champignons strooien.