Ingrediënten

  1 eetlepel boter
  1 rode ui, gesnipperd
  200 gram paddenstoelenmix, in plakjes
  1 eetlepel bloem
  150 ml kruidenbouillon (van tablet)
  4 (kant-en-klare) pannenkoeken
  75 gram pecannoten
  1/2 bekertje creme fra?che (a 125 ml)
  50 gram oude kaas, geraspt
  1/2 zakje peterselie (a 30 gram), fijngesneden

Bereidingswijze

Voor 2 personen.
In koekenpan boter verhitten. Ui en paddenstoelen 3 minuten in boter al omscheppende bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 minuut meebakken. Bouillon erbij schenken en het geheel 5 minuten zachtjes laten koken. Pannenkoeken verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, creme fra?che en kaas door paddenstoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 minuut verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren.
Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk twee pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek vullen met 1/4 deel van de ragout. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren.

Lekker met een frisse saladen.