Ingrediënten
1/2 eetlepel balsamico
1/2 eetlepel appelstroop
100 gram zachte geitenkaas
1 eetlepel walnotenolie
4 stronkjes witlof
zout en peper
2 eetlepels hazelnoten
2 eetlepels walnoten
1 eetlepel boter
Bereidingswijze
Voor 4 personen. Verhit de boter in een koekenpan en rooster de noten goudbruin. Neem de noten uit de pan, laat ze uitlekken en bestrooi ze met zout. Verwijder van de witlof eventuele bruine bladeren. Snij de stronk eraf zodat de witlof in blaadjes uit elkaar valt. Bedruppel de blaadjes met de notenolie en bestrooi ze met zout en peper. Verdeel de blaadjes over een schaal en verbrokkel de geitenkaas er overheen. Meng de appelstroop met de balsamico en druppel het mengsel over de witlofsalade. Bestrooi met de hazelnoten en de walnoten.
Recente reacties