Ingrediënten
peper
1 ei
50 gram zelfrijzend bakmeel
1 eetlepel melk
1/2 eetlepel sesamzaad, geroosterd
4 eetlepels sinaasappelmarmelade
3 eetlepels rode port
50 gram zachte boter
50 gram Roquefort in stukjes
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Benodigdheden: 4 lage taartvormpjes, ingevet.
Oven voorverwarmen op 175 graden. In kom boter, roquefort en peper naar smaak met mixer romig kloppen. Ei toevoegen en 2 minuten meekloppen. Bakmeel erboven zeven en met melk erdoor spatelen. Beslag in vormpjes scheppen, bestrooien met sesamzaadjes. In het midden van de oven de taartjes in 25 minuten goudbruin en gaar bakken.
In steelpan marmelade en port al roerend verwarmen tot marmelade is opgelost. Taartjes uit vormpjes halen en op vier borden zetten. Marmeladesaus erover en ernaast schenken.
Recente reacties