Ingrediënten

  400 gram kabeljauw
  100 gram gekookte mosselen
  100 gram garnalen
  40 gram boter
  40 gram bloem
  3 dl melk
  2 eetlepels peterselie
  1 klein bekertje creme fraiche
  1 eetlepel mosterd
  sap van 1/2 citroen
  zout en peper
  1 rode paprika
  1 blikje maiskorrels
   400 gram schelpjes pasta
  150 gram tortillachips
  100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Snij de vis in blokjes van ongeveer 4 cm. Verhit de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Blijf roeren en voeg beetje bij beetje de melk toe. Blijf roeren tot een gladde saus ontstaat.
Hak de peterselie fijn. Roer de creme fraiche, de peterselie, mosterd en het citroensap door de saus. Maak het geheel af met zout en peper. Snij de paprika in kleine stukjes. Laat de maiskorrels uitlekken in een zeef en schep de paprika en mais door de saus.
Kook intussen de pasta. Giet af en schud op met een beetje olie. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal en schep er de vis, de mosselen en garnalen op. Schep de saus erover heen. Zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Verkruimel de tortillachips grof. Bestrooi hierna het geheel met de tortillakruimels en de geraspte kaas. Zet de schaal terug in de oven tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren.

Lekker met een salade.