Ingrediënten

  200 gram roomkaas
  3 dl melk + 2 eetlepels melk
  1 dl creme fraiche
  3 eetlepels suiker
  2 eieren
  1 eetlepel kaneel
  12 sneetjes witbrood (paar dagen oud)
  20 gram boter
  200 gram rode vruchten (diepvries)
  poedersuiker

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Klop de roomkaas luchtig met 2 eetlepels melk. Klop de creme fraiche luchtig met 1 eetlepel suiker en meng dit door de roomkaas. Laat dit ongeveer een uur opstijven in de koelkast. Klop de eieren los met 2 eetlepels suiker en de kaneel, roer de melk erdoor. Steek 12 rondjes uit het brood (met een steker of een glas met een doorsnede van ongeveer 6 cm). Haal de broodrondjes door het eimengsel. Smelt 10 gram boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes goudbruin aan beide kanten. Maak bolletjes van het roomkaasmengsel. Maak laagjes van de wentelteefjes en de bolletjes roomkaas. Eindig met een wentelteefje. Pureer het fruit en serveer de saus bij de torentjes. Bestrooi ze met poedersuiker.