Ingrediënten
1 casinobrood wit horizontaal gesneden
3 blikjes tonijn
2 bakjes philadelphia kaas (naturel)
mayonaise
peper
zout
huishoudfolie
Bereidingswijze
Je snijdt de korsten van de sneetjes brood af. Besmeerd deze met de roomkaas, dikte naar smaak, maar niet tedun want dan proef je niets. Dan de tonijnsalade, dikte naar smaak. Tonijnsalade maak je als volgt: tonijn in een bakje mayonaise toevoegen naar smaak zo ook de zout en peper. Je pakt een stuk folie, rolt de snee brood strak op (zodat je een klein dik rolletje hebt), legt het dan op de folie en rol deze weer strak op, plak de zijkanten vast en leg het in de vriezer. Haal het uit de vriezer als je het nodig hebt, snij het brood nog half bevroren in plakjes en prik er een stokje in. Zo heb je een lekker hapje voor feestjes ect. Succes en smakelijk.
Recente reacties