Ingrediënten

  120 gram mozzarella, uitgelekt
  tortillachips, voor erbij
  20 cherrytomaatjes
  1 1/2 theelepel balsamicoazijn
  2 theelepels kappertjes, afgespoeld
  2 handenvol basilcumblaadjes
  1/2 theelepel dijonmosterd
  3 flinkje snufjes gemalen komijn
  1 groene chilipeper, vruchtvlees fijngehakt
  4 eetlepels olijfolie
  zout
  1 theelepel rode wijnazijn
  2 eetlepels fijngesneden korianderblad
  1 eetlepel olijfolie
  3 tomaten, pitjes verwijderd, vruchtvlees fijngehakt
  1 rode ui, in vieren en dan in dunne plakjes gesneden

Bereidingswijze

Extra nodig: kleine blender, cocktailprikkers
Voor 20 stuks.

Doe voor de salsa de basilicum, kappertjes, mosterd, azijn en olie in een kleine blender, voeg zout en peper naar smaak toe en draai alles tot een gladde puree. Doe de salsa in een schaal en zet deze afgedekt tot gebruik in de koelkast.

Snij de mozzarella in 20 kleine blokjes. Rijg aan 20 cocktailprikkers een stukje kaas en een tomaatje. Schik de spiesjes op een schaal en geeft de salsa erbij om in te dippen.