Ingrediënten

  5 eetlepels olijfolie
  50 gram walnoten
  200 gram zachte geitenkaas met honing
  1 stokbrood
  400 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en grof gesneden
  2 teentjes knoflook, in plakjes
  8 kleine blaadjes salie, om te garneren
  6 blaadjes salie, grof gehakt

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Verwarm de ovengrill voor. Snij het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik. Rooster het brood onder de hete grill goudbruin. Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoog vuur. Verdeel over de helft van de sneetjes brood. Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes. Beleg met de overig sneetjes brood.