Ingrediënten

  2 eetlepels kappertjes
  3-4 takjes peterselie
  100 gram augurken
  3 sjalotten
  zeezout en grofgemalen peper
  4 verse eidooiers
  600 gram biefstuk
  1-2 eetlepels worchestersaus

Bereidingswijze

Benodigdheden: aluminiumfolie Voor 4 personen. Pel en snipper de sjalotten. Snij de augurken fijn. Was de peterselie, haal de blaadjes van de takjes en hak de blaadjes fijn. Laat de kappertjes uitlekken en hak ze eventueel fijn. Doe de sjalotten, de augurken, de peterselie, de kappertjes en de worchestersaus in aparte schaaltjes. Vouw 4 ringen van het aluminiumfolie (ongeveer 4 cm hoog, met een doorsnede van ca. 8 cm) en leg ze op vier borden. Dep de biefstuk droog en snij of hak hem in kleine stukjes. Meng de eidooiers erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tartaar over de ringen en druk het vlees aan. Verwijder het folie voorzichtig. Serveer de tartaar met de fijngesneden groenten en de saus. Lekker met stokbrood.