Ingrediënten

  2 stronkjes roodloof
  2 eetlepels balsamicoazijn
  2 eetlepels frambozenjam
  4 plakjes pancetta
  30 gram hazelnoten
  50 gram rietsuiker
  knapperig brood, voor erbij
  75 gram zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Voor 2 personen. Verwarm de suiker in een pannetje op laag vuur tot hij smelt en karamelkleurig is. Meng de noten erdoor. Schep ze op een stuk keukenpapier en laat ze afkoelen. Bak de pancetta uit in een koekenpan zonder vet. Laat op keukenpapier uitlekken en breek in grove stukken. Verwarm de jam in een pannetje tot hij vloeibaar is. Neem van het vuur en meng de azijn erdoor. Haal de blaadjes los van de roodloof en verdeel over 2 borden. Verkruimel de kaas erover en leg de pancetta erop. Verdeel de dressing en noten erover. Serveer met brood.