Ingrediënten

  250 gram champignons
  1 kleine ui
  olijfolie
  100 gram verse roomkaas
  3 eetlepels kappertjes
  zout en peper
  Franse mosterd
  6 plakjes rosbief
  4 eetlepels balsamico azijn
  150 gram rucola

Bereidingswijze

Voor 4 personen.

Hak de champignons fijn. Pel en snipper de ui. Verhit 4 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui in 3 minuten glazig. Voeg de fijngehakte champignons toe en bak ze al omscheppend ongeveer 4 minuten op hoog vuur. Laat het afkoelen.
Roer de verse roomkaas los. Voeg het champignonmengsel, 2 eetlepels kappertjes, een beetje zout en peper en een eetlepel mosterd toe. Halveer de plakjes rosbief. Leg in het midden van elk half plakje ongeveer een eetlepel van het mengsel. Vouw de plakjes rosbief erheen en leg de “pakketjes” omgekeerd (met de platte kant naar boven) op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Roer van de balsamico azijn, 1/2 eetlepel mosterd, een beetje zout en peper en 12 eetlepels olijfolie een gladde dressing.
Meng de rucola met de dressing. Verdeel de salade over borden. Leg de rosbiefpakketjes erop en strooi de rest van de kappertjes erover.