Ingrediënten

  evt. oregano
  knoflook
  Italiaanse keukenkruiden
  uien in halve ringen gesneden
  kleine plakjes chorizo
  geraspte kaas
  1 pakje gezeefde tomaten
  1 pakje bladerdeeg

Bereidingswijze

Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd ieder plakje met een pizzasnijder in vieren.
Meng de gezeefde tomaten met de italiaanse keukenkruiden en knoflook (vers, uitgeperst of poeder).
Fruit de uiringen licht aan in een koekenpan
Beleg de plakjes bladerdeeg met ongeveer een eetlepel tomatenmengsel, plakje chorizo of gebakken uiringen en strooi daar wat geraspte kaas overheen
Bak de pizzahapjes ongeveer 15 à 20 minuten op een bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven van 180 graden.
De hapjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden.

Succes verzekerd!

Met het beleg van de hapjes kun je, naar eigen smaak, variëren. De chorizo kun je bijvoorbeeld vervangen door salami of ham.