Ingrediënten

  1 theelepel mosterd
  3 eetlepels citroensap
  6 eetlepels (walnoten)olie
  150 g tuinerwten (diepvries pak a 450 g)
  150 g sugar snaps
  50 g peultjes
  150 g haricots verts
  50 g pecannoten
  versgemalen peper
  (zee)zout
  1 theelepel honing

Bereidingswijze

Voor 8 personen.
Voorbereiden:
Haricots verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.

Bereiden:
In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten koken. Haricots verts, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca.3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien.