Ingrediënten
vers fruit
300 gram suiker
1 eetlepel maizena
1 theelepel azijn
6 eiwitten
0,5 liter slagroom met 50 gram suiker
poedersuiker
Bereidingswijze
Voor 6-8 personen.
Verwarm de oven voor op 120 graden. Klop de eiwitten luchtig en voeg geleidelijk suiker toe. Roer de maizena met azijn tot een papje. Klop dit door het eiwitschuim. Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt.
Spuit of lepel het schuim op een bakplaat met bakpapier in de vorm van een tulband en zet het in de oven.
Laat het schuim 2 tot 2,5 uur drogen in de oven en aat het schuim vervolgens afkoelen.
Klop slagroom met suiker luchtig en spuit of lepel dit bovenop de eiwitschuimkrans.
Serveren: Beleg de krans met fruit en bestrooi met poedersuiker.
Recente reacties