Ingrediënten

  2 eetlepels olijfolie
  2 teentjes knoflook
  1 kleine venkelknol
  200 gram gemengde paddenstoelen
  250 gram pitloze witte druiven
  125 gram blauwe kaas
  zout en peper
  zakje veldsla
  balsamicoazijn

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Verhit de olie in een koekenpan. Hak de teentjes knoflook fijn en fruit deze kort. Snij de venkelknol in dunne reepjes en bak deze ook even mee. Snij de paddenstoelen grof en voeg ze toe in de pan. Bak het geheel al omscheppend in ongeveer 4 minuten tot het vocht uit de paddenstoelen vrijkomt. Voeg de druiven toe en warm ze even op. Haal de pan van het vuur. Snij de kaas in blokjes en schep deze door het mengsel. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de veldsla over de borden en schep het mengsel erop. Sprenkel er als laatste een beetje balsamicoazijn over.