Ingrediënten

  1/2 pot mangochutney zoet
  1 pak voorgebakken naanbrood naturel (2 stuks, Patak
  200 gram Goudse overjarig (stukje)
  1 zakje verse koriander
  1 eetlepel olie

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Benodigdheden: grillpan

Kaas met kaasschaaf in plakken snijden. Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden. Naanbrood met helft van de mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen. Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien. Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken.
Grillpan verhitten. Naanbrood ongeveer 4 minuten roosteren en dan keren. Brood nog ongeveer 4 minuten grillen tot alle kaas gesmolten is. Brood uit de pan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden. Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren.