Ingrediënten

  250 ml. creme fra?che
  1 grote rode ui
  1 kleine prei
  3 teentjes knoflook
  500 gram kipfilet
  8 tortilla
  bieslook
  magere spekblokjes
  2 eetlepels olijfolie
  1/2 krop ijsbergsla
  peper en zout
  250 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Voor 4 personen.

Snij de kipfilet in blokjes, knijp de knoflook uit, snij de ui en prei in kleine stukjes. Snij de ijsbergsla fijn. Bak de spekblokjes krokant in de koekenpan. Klop de creme fra?che los met een eetlepel water en wat fijngesneden bieslook. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak de kipfilet met de knoflook, peper en zout in een beetje olijfolie zacht aan, voeg de ui toe. Rol de tortilla’s uit en verdeel het kipmengsel over de 8 tortilla’s. Verdeel de fijngesneden prei en spekjes over het kipmengsel. Giet hieroverheen een dun laagje creme fra?che. Rol de tortilla’s op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met geraspte kaas en zet de schaal ca. 20 minuten in de oven.

Lekker met quacamole.