Ingrediënten

  200 gram gezouten cashewnoten
  125 gram koude boter
  150 gram bloem
  150 gram geraspte extra belegen kaas
  peper
  1 dl slagroom
  bloem om te bestuiven
  3 eetlepels honing

Bereidingswijze

Benodigdheden: bakpapier, ronde bakvorm, doorsnede ca 22 cm.

In kom bloem, kaas en mespunt peper door elkaar roeren. Boter met mes door bloemmengsel snijden. Met koele hand snel tot samenhangend deeg kneden. Deeg ca. 15 minuten in koelkast laten rusten.
Oven voorverwarmen op 175 graden. Bakvorm bekleden met bakpapier. Op met bloem bestoven werkvlak deeg uitrollen tot ronde lap van ca. 26 cm en vorm ermee bekleden. Cashewnoten grof hakken. In steelpan honing verwarmen. Slagroom erdoor roeren en mengsel tegen de kook brengen. Van vuur af cashewnoten erdoor roeren. Notenmengsel over deeg uitstrijken.
Taartje in midden van oven in 45-50 minuten gaar en goudbruin bakken.