Ingrediënten

  mespunt geraspte sinaasappelschil
  1 eetlepel maan- of sesamzaad
  150 gram Hollandse aardbeien
  1 theelepel balsamicoazijn
  1 theelepel vloeibare honing
  100 gram oude kaas, fijngeraspt
  peper
  1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
  enkele druppels sinaasappelsap

Bereidingswijze

Nodig: bakplaat met bakpapier Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de kaas met de zaadjes en wat peper. Schep 8 kleine hoopjes van dit mengsel op het bakpapier. Bak de kaas ongeveer 5 minuten in het midden van de oven. Laat buiten de oven afkoelen en hard worden op het bakpapier. Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien en snij ze in vieren. Meng de aardbeien met de overige ingrediënten en doe er wat peper over. Verdeel over 4 bordjes met de crackers ertussen.