Ingrediënten

  2 sneetjes witbrood
  50 gram Parmezaanse kaas
  1 1/2 eetlepel grove mosterd
  4 zeewolffilets (a 100 gram)
  zout en peper
  1 eetlepel olie
  2 preien
  1 eetlepel boter

Bereidingswijze

Extra nodig: keukenmachine Voor 4 personen. Hak in de keukenmachine de sneetjes witbrood fijn met de parmezaanse kaas. Voeg 1 eetlepel mosterd toe. Bestrooi de vis met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis ca 3 minuten aan beide zijden. De vis moet nog niet helemaal gaar zijn. Neem de vis uit de pan en leg de filets in een ovenschaal. Bedek de filets met een flinke laag van het broodmengsel. Verwarm de oven voor (elektrisch 225 graden, hetelucht 200 graden). Was de prei en halveer de stelen over de lengte. Verhit de boter in de pan er bak er de prie op laag vuur in aan. Voeg 2 eetlepels water en de rest van de mosterd toe, bestrooi de prei met zout en peper en leg het deksel op de pan. Laat de prei ongeveer 8 minuten smoren. Bak de vis 6-7 minuten in de oven tot er een mooi goudbruin korstje op zit. Serveer de vis met de gesmoorde prei en schep er nog wat van het stoofvocht van de prei omheen,