Ingrediënten

  1/2 theelepel kerrie
  4 eetlepels mangochutney
  1 little gem (kleine bindsla)
  zout en peper
  350 gram half- om- half gehakt
  1 eetlepel olie
  4 tortillawraps
  2-3 lente-uitjes
  150 gram mais (blikje)

Bereidingswijze

Benodigdheden: wit bakpapier of aluminiumfolie. Voor 4 personen. Laat de mais uitlekken. Snij de lente-uitjes in ringen. Verwarm de tortillawraps ongeveer 15 seconden in een droge pan. Verhit de olie in de pan en bak het gehakt rul in ca. 5 minuten. Bak de lente-ui 2 tot 3 minuten mee. Roer de mais erdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper. Was de sla, schud hem droog en snij hem in repen. Roer de kerrie door de chutney en bestrijk de wraps ermee. Meng de sla met het gehakt en verdeel het mengsel over de wraps. Vouw van 2 tegenoverliggende kanten van de wrap een stukje over de vulling zodat de vulling er niet aan die kanten uitvalt. Rol de wraps vanaf de andere kant strak op. Wikkel beide uiteinden van de wraps in papier of folie en halveer ze.