Ingrediënten

  1 theelepel citroenrasp
  1/2 theelepel kaneelpoeder
  3 eetlepels boter
  2 dl. volle melk
  6 sneetjes oud wit brood
  4 eetlepels witte basterdsuiker
  25 gram suiker
  1 ei

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
In een schaal ei loskloppen met suiker, citroenrasp en kaneel. Al kloppend melk toevoegen. Sneetjes brood diagonaal doorsnijden (korstjes laten zitten dan breken de wentelteefjes niet zo snel). Brood door melkmengsel wentelen en erin leggen. In koekepan 1 eetlepel boter verhitten. 4 driehoekjes brood in de pan leggen en in ca. 4 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Wentelteefjes op een schaal leggen en warm houden. Rest van het brood op dezelfde manier bakken. Op 4 borden elk 3 wentelteefjes dakpansgewijs neerleggen. Basterdsuiker erover strooien.