Ingrediënten
1 ei
2 rijpe handperen, geschild
150 ml melk
1/2 theelepel gemalen kardemom
4 takjes verse munt, blaadjes in reepjes
1/2 eetlepel honing
6 sneetjes krenten-rozijnenbrood, diagnonaal doorgesneden
200 gram volle Franse kwark
2 eetlepels milde olijfolie
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Klop het ei met de melk los in een diep bord. Snij de peer in parten, verwijder het klokhuis en snij de parten in plakjes. Meng de kwark, kardemom, munt en honing. Haal de sneetjes brood door het eimengsel en laat erin liggen.
Verhit 2 koekenpannen , doe in elk 1 eetlepel olijfolie en bak in elke pan 6 wentelteefjes aan beide kanten goudbruin.
Leg op elk bord 3 wentelteefjes en wat plakjes peer. Serveer met de honing-muntkwark.
Recente reacties