Ingrediënten

  handje fruit, bijv. aardbeien, bramen etc.
  1 eetlepel suiker of honing
  roomboter
  2 niet al te dikke sneetjes witbrood
  creme fraiche
  poedersuiker
  2 eieren
  1/2 geprakte banaan

Bereidingswijze

Voor 1 persoon.
Klop de eieren met een eetlepel suiker en haal de sneetjes brood door het mengsel zodat aan bedie kanten een gelijkmatig laagje zit. Laat de boterhammen uitlekken en smeer een kwart van het fruitmengsel op een van de sneetjes waarbij je een randje van de boterham vrij laat. Leg de andere boterham erop en druk ze op elkaar. Door het ei blijft het fruit goed plakken. Verhit een klontje boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de sandwich nu aan beide kanten goudbruin en druk er stevig op, zodat het fruit in het brood wordt geperst. Als je sandwich mooi goudbruin en licht krokant is bestrooi je hem met wat poedersuiker en serveer je hem met een klodder creme fraiche en een schepje van het overgebleven fruit.