Ingrediënten

  125 ml sterke koffie
  16 lange vingers
  1 zakje vanillesuiker
  4 eetlepels suiker
  100 ml slagroom
  250 gram mascarpone
  1 eetlepel kaneelsuiker
  8 eetlepels advocaat

Bereidingswijze

Nodig: mixer en 4 glazen of coupes. Voor 4 personen Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, suiker en vanillesuiker tot een dikke, romige crème. Breek 6 lange vingers elk in 2-3 stukjes. Doop ze in de koffie en leg op de bodem van de glazen of coupes. Schep er de helft van de mascarponecrème op. Verdeel de helft van de advocaat erover. Breek nogmaals 6 koekjes in stukjes. Doop ze in de koffie en leg ze op de advocaat. Verdeel er de rest van de mascarponecrème en rest van de advocaat over. Bewaar de tiramisu afgedekt tot het serveren in de koelkast. Steek vlak voor het serveren de laatste 4 lange vingers in de tiramisu en bestrooi met de kaneelsuiker.