Ingrediënten

  zout en versgemalen peper
  100 ml slagroom
  4 verse eieren
  stukje Pecorino van 100 gram
  1 bosje peterselie
  1 eetlepel olie
  500 gram spaghetti
  200 gram chorizo
  2 teentjes knoflook
  1 ui

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Kook de spaghetti beetgaar. Pel en snipper de ui. Pel de knoflookteentjes, bestrooi ze met wat zout en druk ze plat met een mes. Verwijder het vel van de chorizo en snij de worst in plakjes. Verhit de olie in een pan. Fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de chorizo toe en bak hem 2-3 minuten mee. Roer regelmatig door. Hak de peterselie fijn. Rasp de parmezaan. Kluts de eieren met de slagroom. Roer de parmezaan en peterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Spatel het chorizo-uimengsel erdoorheen. Giet de spaghetti af en doe hem terug in de pan. Doe het eimengsel bij de warme spaghetti in de pan en meng het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper.