Ingrediënten

  4 takjes koriander
  100 ml creme fraiche
  1 eetlepel olie
  200 gram komijnekaas
  8 tortillas
  2 tomaten
  50 ml. tomatensalsa (uit een pot)
  1 blikje kidneybonen (200 gram)
  1 blikje mais (150 gram)

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Doe de mais en kidneybonen in een vergiet en laat goed uitlekken. Doe in een schaal en meng met de salsa. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten, hak de tomaten grof en voeg toe aan dhet salsamengsel. Prak de mais, de bonen, de salsa en de tomaten samen grof. Beleg een tortilla met het bonenmengsel en strooi er ruim komijnekaas over. Dek af met een tortilla. Bak ca 3 minuten in een pan met antiaanbaklaag en 1 eetlepel olie. Draai om met behulp van een bord en bak de andere kant in ca 2 minuten bruin. Bak nog 3 quesadillas op dezelfde manier. Serveer met de creme fraiche en de koriander.