Ingrediënten

  200 gram gekookte, gepelde garnalen
  300 gram tauge
  1 komkommer
  3 lente-uitjes, in dunne reepjes
  3 eetlepels zoete chilisaus
  4 eetlepels kokosmelk
  3 eetlepels pindakaas met stukjes
  140 gram platte rijstnoedels

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Schil de komkommer, snij hem in de lengte doormidden, haal de zaadjes eruit en snij in lange dunne repen. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, spoel af onder koud water en laat goed uitlekken. Doe de pindakaas samen met de kokosmelk, de chilisaus en de helft van de in lente-ui in een kleine pan. Doe er ongeveer 1-2 eetlepels water bij tot de saus een mooie dikte heeft. Meng de noedels, komkommer en tauge in een schaal. Leg de garnalen er bovenop, schenk de pindasaus erover. Bestrooi met de overgebleven lente-ui.