Ingrediënten
1 kg zoete aardappels, geschild en in blokjes
2 eetlepels rodewijnazijn
2 theelepels korianderpoeder (ketoembar)
2 theelepels komijnpoeder (djinten)
5 eetlepels olijfolie
75 gram feta
handje verse koriander, gehakt
1 bosui, in ringetjes
150 gram gemengde sla
2 eetlepels honing
1 sjalotje, gesnipperd
peper en zout
Bereidingswijze
Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de aardappels met 1 eetlepel olie, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper. Rooster de aardappels in de oven in circa 35 minuten goudbruin. Neem uit de oven en laat afkoelen. Klop intussen de dressing van de rest van de olie, de azijn, sjalot en honing. Meng de aardappels met de sla, bosui, dressing en koriander. Verkruimel de feta erboven.
Recente reacties