Ingrediënten

  5 takjes rozemarijn
  2 teentjes knoflook
  4 kleine courgettes
  2 rode paprika s
  2 gele paprika s
  150 gram rookvlees
  250 gram buffelmozzarella
  200 gram rucola
  10 eetlepels balsamico
  zout en peper
  4 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Halveer de paprika s, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in repen. Maak de courgettes schoon en snij ze in dikke plakken. Pel de knoflook en hak hem grof. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en hak ze grof. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan. Bak er de courgette ca 5 minuten in. Draai regelmatig om. Bak na ongeveer 3 minuten de helft van de knoflook en de helft van de rozemarijn mee. Breng op smaak met zout en peper. Blus af met 5 eetlepels balsamico, breng aan de kook en neem alles uit de pan. Maak de pan schoon en heraal stap 2 met de paprika. Laat alle groenten afkoelen. Scheur of snij de mozzarella in grove stukken. Meng de geroosterde groenten met de rucola, de mozzarella en het rookvlees.