Ingrediënten

  6 bosuitjes in dunne ringetjes
  1 fijngesneden teentje knoflook
  8 wraptortilla
  2 theelepels sambal oelek
  5 trostomaten in stukjes gesneden
  1 gesnipperde kleine rode ui
  1 eetlepel witte-wijnazijn
  2 eetlepels olijfolie
  2 in hele kleine stukjes gesneden rode paprika\
  30 gram verse koriander
  400 gram oude geraspte kaas

Bereidingswijze

Voor 4 personen.

Snij de blaadjes van de helft van de koriander grof. Meng in een kom met de kaas, de paprika, de bosui, de knoflook, de gesneden koriander en de sambal. Verdeel dit mengsel over 4 wraptortilla’s, leg de andere 4 tortilla’s er bovenop en druk ze een beetje aan. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.

Meng de tomaten en de rode ui. Voeg de olie en azijn toe. Breng op smaak met zout en peper. Verhit twee koekenpannen en bak in elke pan 1 quesadilla tot de kaas gesmolten is en de wraps knapperig zijn. Keer halverwege om. Bak daarna de andere twee quesadilla’s. Snij ze in vieren en serveer met de tomatensalsa. Bestrooi met de rest van de koriander.