Ingrediënten

  2 theelepels kappertjes
  eventueel 1 bakje rucola
  4 eetlepels creme fraiche
  1 blik pizzadeeg (270 gram. Danone)
  150 gram Chaumes
  1 teentje knoflook
  2 eetlepels olijfolie
  1 eetlepel olie om in te vetten.
  keukenpapier
  1 bakje paddestoelen varia (200 gram)

Bereidingswijze

Voor 2 personen.
Oven voorverwarmen op 200 graden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in grove stukken snijden. In koekenpan olie verhitten en paddestoelen ca. 1 minuut bakken. Knoflook pellen, boven pan uitpersen en meebakken. Korst van Chaumes verwijderen en kaas in plakjes snijden.
Bakplaat invetten. Pizzadeeg op bakplaat leggen, naden goed aandrukken. Deeg bestrijken met creme fraiche. Paddestoelen, kappertjes en Chaumes over deeg verdelen. In midden van de oven pizza ca. 15 minuten bakken tot deeg mooi goudbruin is. Pizza uit oven halen en eventueel rucola erover verdelen.