Ingrediënten
500 gram kalkoenvlees in reepjes
1 pak Chinese eiermie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 rode paprika
1 komkommer
1 knolselderij
3 tot 4 eetlepels rode Thaise currypasta
400 ml kokosmelk
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Snij de selderij in plakken. Schil de plakken en snij ze in blokjes. Was de komkommer en snij deze in blokjes. Was de paprika, verwijder de zaden en zaadlijsten en snij de paprika in blokjes.
Verhit in een pan de olie en braad de kalkoenreepjes ongeveer 2 minuten. Voeg alle groenten toe en bak ongeveer 4 minuten mee.
Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
Bak de currypasta door het kalkoenmengsel en roer deze 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel onafgedekt 10 minuten koken.
Serveer de curry met de mie.
Recente reacties