Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 groene peper
1 sjalot
1 eetlepel gemalen komijn
2 eetlepels fijngehakt korianderblad
2 eieren
1 1/2 dl volle yoghurt
1 dl romige kokosmelk
2 eetlepels fijngehakte munt
zout en peper
olijfolie
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Was de aardappelen, schil ze en rasp ze hierna grof. Pel het sjalotje en hak deze in fijne stukjes. Snij de groene peper in ringetjes. Schep de aardappelen door elkaar met de peperringetjes, de stukjes sjalot, de helft van de komijn, de koriander, de eieren en peper en zout naar smaak. Schep een flinke eetlepel van het aardappelmengsel in hete olie in de pan en bak de koekjes aan beide kanten bruin en gaar.
Roer ondertussen de yoghurt met de kokosmelk, munt, de andere helft van de komijn en peper en zout naar smaak door elkaar.
Serveer de pittige koekjes met de yoghurtsaus en een verse salade.
Recente reacties