Ingrediënten

  1 blik tomatenblokjes (400 gram)
  40 gram burrito seasoningmix
  500 gram rundergehakt
  150 gram tortillachips naturel
  100 gram geraspte milde kaas
  1 blik chilibonen (400 gram)
  1 blikje maiskorrels (300 gram)
  1 puntpaprika

Bereidingswijze

Nodig: ovenschaal 20 x 30 cm) Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 6 minuten rul. Voeg de seasoningmix en tomatenblokjes toe en verwarm nog 2 minuten. Schep het mengsel in een ovenschaal. Laat de maiskorrels uitlekken en verdeel over het gehaktmengsel. Verdeel hier de chilibonen, de helft van de kaas, de helft van de tortillachips en de rest van de kaas over. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in ringen. Verdeel over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ongeveerd 20 minuten goudbruin. Serveer met de rest van de tortillachips. Lekker met crème fraîche en/of guacamole.